19 Ekim 2010 Salı

Aşkımız bir yalanmış ama...

Nazlı kızla aşkımız yalan çıktı. Onla evliliği daha geç bir tarihte yapmak isteyen bir aileye gönül verdi. Mevcut sevgilisiyle biraz daha takılmak istiyormuş. Biz de peşinden koşacak değiliz hemen arayışa geçtik. Bakalım yeni bir aşk bulacağız elbet.

Yine bahçeli bakıyoruz. Hülya, dediğin gibi sırf o his bile yeter bence de. Burda, Poyraz'ın çimlerde delirdiği günün ertesi sabahı, pencereden baktım uzun uzun, çimlik bir alan görür müyüm diye, hayır yok! Sadece binalar ve müstakbel binalar (inşaat). Bir de yine aceleyle yazarken atlamıştım, daha önceden aklımda olan , mutfak dolabıydı, tuvalet musluğuydu derken unuttuğum, çok önemli bir sebebi daha vardı bahçeli ev istememin. k.i.s.d.'nin şu yazısını görünce hatırlamıştım: bahçede domates, roka falan yetiştirmek istiyorum, hem tazecik yiyelim hem de poyraz toprağın nelere kadir olduğunu görsün, üretimi yaşasın (aslında sanırım sadece 'oğlummm koparma onları, aaa yeme toprağı' falan şeklinde gelişecek ilişki ama olsun ben derin anlamlar yükleyeyim)

Neyse erken sevindik, sonra evin olmadığını öğrenince ben depresyona bile girdim ama sonra günlerdir bir şey yemeyen Poyraz, Başak'ın tariflerinden yaptığım yemekleri mis gibi yedi (mutluluğu oğlunun yediği lokmaya endeksli kafayı yemiş türk annesi), yeni evler gördük falan, depresyondan çıktım.

Ha bir de Poyraz artık İkea arabasıyla kendi gezinmeye başladı. Kapıp sokağa bile çıkardım onu arabayla öyle olunca. Ben çok eğlendim seyrederken, peşinde koşmaktan tam çekemedim ama işte bu da olayın kaydı...


arabayla gezinti from banu ozcelik on Vimeo.

3 yorum:

larcencielblog dedi ki...

Afiyet olsun Poyraz'ıma!

Bahçeli ev.. hayalim! Umarım een en en bi güzel sahici aşkınızı bulursunuz :)

Öptüm!

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

oy ne güzel itikliyorsun seennn. tunanın 13.-15. aylar arası bu arabayı iteklediği bir milyon falan videosu var sanırsam

Banu Özçelik dedi ki...

basak, tarifleri hem buldugun hem de comertce yazdigin icin tekrar cok tesekkurler. ayrica yogurt corbasini ilk bulan kisiyi de rahmetle aniyorum bugunlerde.

hulya,totoyu kıvırta kıvırta ne komik gidiyorlar be.bi de bi sevinc bi mutluluk. tuna abinin yolundan gidelim bakalim biz de boyle boyle.