24 Aralık 2010 Cuma

vermekten acayip mutluluk duyulan hediyeler

Hediye vermek güzel şey zaten. Özellikle zorunluluktan ve iki araya bir dereye sıkıştırıp almadıysan, gerçekten içine sinen bir şeyi aldıysan ve hele de üzerinde emeğin varsa.

Eski işimden (yeni işim yok zaten) çok sevdiğim bir arkadaşımın 2. kızı oldu. Ben uzaklardayım tabi. Arada İstanbul'a gidiyoruz ama onunla İstanbul'un 2 ucunda oturuyoruz, her seferinde mutlaka görüşelim deriz, sonra aman Poyraz şöyle yaptı aman Deniz böyle yaptı derken görüşemeyiz. Biliyorum ki ben 2. bebek Mercan'ı ziyarete uzun süre gidemeyeceğim. Ama bir şeyler yapmak da istiyorum, onları düşündüğümü göstermek.

Sonra, sağ tarafta 'çocuk odasına resimler' diye linkini gördüğünüz muhteşem şeyleri yapan kisd'in kapısını çaldım. Anlattım bu tatlı aileyi, facebook'tan arak fotoğraflarını da paylaştım. O da heyecanla Deniz ve Nihan'ın gür ve kara kirpiklerini de atlamadan resmetti onları bir hayal bahçesinde. Hem resmi hem de onun neler düşünerek bu resmi yaptığını çok güzel anlatmış sitesinde.

Nihan çok sevinmiş hediyeye ama K.i.s.d. ve benim kadar sevindi mi emin değilim :)))

3 yorum:

Deli Anne dedi ki...

ne güzel bir düşünce ve ne zarif bir hediye.. şanslıymış arkadaşınız

PINAR dedi ki...

Cok guzel olmus:)
Kisiye ozel hediye olarak bir de kisisellestirilmis kitap basan bir yayinevi var. 9 hikayeden birini seciyorsunuz, bunun kahramanlari sizin hediye edeceginiz cocugun, aile ve arkadaslarinin adini veriyorsunuz kitap o haliyle basiliyor.Benim de bu dogumgununde yegenime hediyem bu kitaplardan biri olacak:)

www.pipapipa.com

Banu Özçelik dedi ki...

Deli Anne, teşekkürler. Ben de şanslıyım. :)
Pınar, biliyorum o kitapları. Sen söyleyince hatırladım ben de hediye etmiştim birine. Ama o zaman okuma yazma bilmiyordu, dur bi hesap sorayım annnesine duruyor mu kitap diye.