15 Ocak 2011 Cumartesi

Bu İlişki Zor Yürür!

Kora'nın bizde geçirdiği 1 haftayı yazacağım deyip durdum ama yazamadım. Annelerin Dünyası'nda bu hafta konu, çocuğun adına herşeyi yapma hastalığımızla ilgiliydi biraz da. Kora'yı anlatsanm bu konuda da söyleyeceklerim vardı, ben de Annelerin Dünyası'nda söyledim:
http://annelerindunyasi.blogspot.com/2011/01/bu-iliski-zor-yurur.html
Bı okuyun da görün oğlumun gelecekteki ilişkisi nasıl olacak!

2 yorum:

Sen@ dedi ki...

Offf Banu, bu aralara kafamdaki gel gitleri bir çırpıda özetlemişsin aynı şeyleri düşünüyor, hayata geçireyim diyorum, bazılarını hiiç mi hiç yapamıyorum yaaa..Derslerime hız vermem lazım, program yapmadan doğal akışına gitmeli bazı şeyler..diyorum diyorum bu bilinçteyim de..uygulamada zayıfım ben de sanırım...

Banu Özçelik dedi ki...

bence özümüzle çok savaşamıyoruz. bir noktadan sonra kitap annesi gibi olma tehlikesi de var. yapabileceğimiz kadarını hedefleyip onu zorlamak lazım belki bilmiyorum.
bir de bebek de önemli sena. biraz da onlar bizi biçimlendiriyor. uykusu, beslenmesi için hala mücadele ettiğin bebeğin diğer yönlerini atlayabiliyorsun.
bir de belki kendimizi cok acımasız eleştiriyoruzdur. belki o kadar da kötü değilizdir (bugün buna inanma modumdayım :) )